MS Access

Het database-systeem van Microsoft heet Access en maakt deel uit van de uitgebreide Office versie. Dit pakket is geschikt voor alle soorten database toepassingen.

Sesam software is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen met behulp van MS Access. Alle versies waaronder access97, access2000, access2002, access2003, access2007 en access2010 worden ondersteund.

De door Sesam Software ontwikkelde software is makkelijk te onderhouden zonder extra kennis. Hierdoor kunnen aanpassingen op afstand worden uitgevoerd, dit maakt snelle service mogelijk zonder dat er gewacht moet worden tot er een expert langs kan komen.

Maatwerk Software

Door de jarenlange ervaring is Sesam Software in staat uw wensen snel te verwerken in een computerprogramma. Dit maakt maatwerk software ook voor u aantrekkelijk omdat er geen overbodige functies in zitten maar precies dat wat u nodig hebt.

Opvolging van excel-bladen

Het spreadsheet programma Excel wordt veel gebruikt voor het bijhouden en verwerken van gegevens. Door de vele mogelijkheden kunnen dit soort werkbladen steeds ingewikkelder worden. Hierdoor komt het vaak voor dat excel-bladen uit de hand lopen en zo gecompliceerd worden dat het onbeheersbaar wordt. Als u dit herkent, dan wordt het tijd om uw excel-toepassingen over te hevelen naar een handzaam programma in access. Sesam Software heeft veel ervaring in het realiseren van dergelijke verbeteringen.

Verbetering bestaande access-bestanden

Gebruikt u eigen access-bestanden die uitbreiding kunnen gebruiken, of vertonen uw eigen gemaakte access-databases onverwachte problemen? Sesam Software kan de oplossing bieden om uw bestanden weer soepel te laten werken, geschikt te maken voor meerdere gebruikers tegelijkertijd of gewenste uitbreidingen ta realiseren.

Maatwerk software op basis van ms-access

Aanpassingen op zelfgemaakte access-bestanden

Een eigen software pakket precies op maat

Laat word, excel en outlook efficient samenwerken